Feltlts alatt
Magyarok Világszövetsége

A Szt.László-MTA 22. heti programja

Az év 22. hetén a Szent László Magyarságtudományi Akadémia, mint egyetemes magyar népfőiskola, az alábbi előadásokat szervezi Budapesten, a Magyarok Házában. Dr. Drábik János: Aszervezett magánhatalom és a magyar nemzet sorskérdéseicímű tantárgya keretében Ukrajna helyzetjelentése címmel hangzik el előadás, majd szombaton Évértékelő kerekasztal beszélgetésre kerül sor  Patrubány Miklós, az MVSZ elnöke,Dr. Drábik János, aSzent László-MTA elnöke, valamintBottyán Zoltán, a Szent László-MTA ügyvezető elnökerészvételével.

Az előadások a világháló segítségével, a világ bármely pontján élőben követhetőek, ide kattintva:

http://new.livestream.com/accounts/2560855/events/2489667

 

Register to read more...

A Szt.László-MTA 21. heti programja

Az év 21. hetén a Szent László Magyarságtudományi Akadémia, mint egyetemes magyar népfőiskola, az alábbi előadásokat szervezi Budapesten, a Magyarok Házában. A hét előadói,Dr. Drábik János: Aszervezett magánhatalom és a magyar nemzet sorskérdései tantárgya keretében Czum László: A váltó, mint pénzhelyettesítő eszköz, Siklósi András: Szellemi, lelki, erkölcsi, hitbeli adalékok a magyarság megmentéséhez címmeltartanak előadást. Az előadások a világháló segítségével, a világ bármely pontján élőben követhetőek, ide kattintva:

http://new.livestream.com/accounts/2560855/events/2489667

 

Register to read more...

A Szt.László-MTA 15. heti programja

Az év 15. hetén a Szent László Magyarságtudományi Akadémia, mint egyetemes magyar népfőiskola, az alábbi előadásokat szervezi Budapesten, a Magyarok Házában. A hét előadói: Dr. Szűrös Mátyás legújabb könyvének bemutatója (Társadalompolitikai kérdések tükrében), Dr. Drábik János: A szervezett magánhatalom és a magyar nemzet sorskérdései tantárgya keretében:Mennyibe kerül nekünk az EU?, Varga István: A választási eredményekből következő lehetséges gazdaságpolitika címmel tartanak előadást. Az előadások a világháló segítségével, a világ bármely pontján élőben követhetőek, ide kattintva:

 

Register to read more...

A Szt.László​-MTA 14. heti programja

Az év 14. hetén a Szent László Magyarságtudományi Akadémia, mint egyetemes magyar népfőiskola, az alábbi előadásokat szervezi Budapesten, a Magyarok Házában. A hét előadói: v. Bogyay  Elemér: Mi lesz veled nyugati emigráció?Hogyan tovább?, Dr. Drábik János: A szervezett magánhatalom és a magyar nemzet sorskérdéseitantárgya keretébenLóránt Károly: A magyar gazdaság jellemzői és a kiutak, Prof. Dr. Tanka Endre: A föld szerepe a nemzet életébencímmeltartanak előadást. Az előadások a világháló segítségével, a világ bármely pontján élőben követhetőek, ide kattintva:

Register to read more...

A Szt.László-MTA 13. heti programja

Az év 13. hetén a Szent László Magyarságtudományi Akadémia, mint egyetemes magyar népfőiskola, az alábbi előadásokat szervezi Budapesten, a Magyarok Házában. A hét előadói: Kocsis István: A táltos paripa rejtélye, Dr. Drábik János: A szervezett magánhatalom és a magyar nemzet sorskérdései tantárgya keretébenBódis Krisztián: Reális és lehetséges megoldások a gazdasági jólét felé, Dr. Mandics György: Az elveszett magyar krónikák, Prof. Dr. Váralljai Csocsány Jenő: A népszaporulat a nemzeti lét elsődleges feltétele címmeltartanak előadást. Az előadások a világháló segítségével, a világ bármely pontján élőben követhetőek.

 

Register to read more...

A Szt.László-MTA 12. heti programja

Az év 12. hetén a Szent László Magyarságtudományi Akadémia, mint egyetemes magyar népfőiskola, az alábbi előadásokat szervezi Budapesten, a Magyarok Házában. A hét előadói:, Dr. Drábik János: A szervezett magánhatalom és a magyar nemzet sorskérdései tantárgya keretébenDr. Kiss Károly: Kötöttségek és lehetőségeink az EU-n belül, Dr. Diószegi György Antal: A magyar zászlótartó vitézségi hagyománya – különös tekintettel 1848/49-re, Pápai Szabó György:  Magyar erkölcs, magyar jellem, magyar   küldetés…címmeltartanak előadást. Az előadások a világháló segítségével, a világ bármely pontján élőben követhetőek.

 

Register to read more...

Az MVSZ-Magyarok Háza 8. heti programjai

Az év 8. hetén a Szent László Magyarságtudományi Akadémia, mint egyetemes magyar népfőiskola, az alábbi előadásokat szervezi Budapesten, a Magyarok Házában. A hét előadói: Bogyay Elemér: A Füzes-értől a Csendes-óceánig, Dr. Drábik János: A szervezett magánhatalom és a magyar nemzet sorskérdései, dr. Léh Tibor: A magyar nemzet ― Etnikai vagy állampolgári nemzet? címmel tartanak előadást. Az előadások a világháló segítségével, a világ bármely pontján élőben követhetőek.

 

Register to read more...
  •  Start 
  •  Prev 
  •  Next 
  •  End 

Page 1 of 4

TRIANON98MVSZweb 200


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítésére



Az MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates