Home

5/16 - Nemzetépítés Kisbárkányban - A 4. állomást állíttatta Sejben Sándor és neje Lucza Piroska

 A kisbárkányi keresztút negyedik állomása Sejben Sándor és neje Lucza Piroska adományából készült. Kisbárkány egy 120 lelkes színmagyar Nógrád megyei  falu, amelyre az MVSZ úgy tekint, mint a Szent Korona jegyében történő nemzetépítés mintájára. A keresztutat Bottyán Zoltán, az MVSZ elnökhelyettese mutatja be a Bozó Béláné előszavával és Nagy Richárd tisztelendő úr gondozásában kiadott füzetecske szövegét is közzétéve.

Bővebben...

4/16 - Nemzetépítés Kisbárkányban - Az 3. állomást állíttatta Bozó Béla és neje Zsélyi Rozália

 A kisbárkányi keresztút harmadik állomása Bozó Béla és neje Zsélyi Rozália adományából készült. Kisbárkány egy 120 lelkes színmagyar Nógrád megyei  falu, amelyre az MVSZ úgy tekint, mint a Szent Korona jegyében történő nemzetépítés mintájára. A keresztutat Bottyán Zoltán, az MVSZ elnökhelyettese mutatja be a Bozó Béláné előszavával és Nagy Richárd tisztelendő úr gondozásában kiadott füzetecske szövegét is közzétéve.

Bővebben...

2/16 - Nemzetépítés Kisbárkányban - Az 1. állomást állíttatta Lucza Miklós, neje Sánta Erzsébet és családjuk

 Mint jeleztük, Kisbárkányról, erről a 120 lelkes színmagyar Nógrád megyei  faluról szóló sorozatunkat a keresztút állomásainak egyenkénti bemutatásával folytatjuk.  Látni fogjuk mind a családok által térbe épített, domborműves, mind pedig a gobelines  ábrázolást. A képeket a Bozó Béláné előszavával és Nagy Richárd tisztelendő úr gondozásában kiadott füzetecske szövege kíséri.

Bővebben...

3/16 - Kiegészítve - Nemzetépítés Kisbárkányban - Az 2. állomást állíttatta Ifj. Edőcs László és családja

A kisbárkányi keresztút második állomása Ifj. Edőcs László és családja adományából készült. Kisbárkány egy 120 lelkes színmagyar Nógrád megyei  falu, amelyre az MVSZ úgy tekint, mint a Szent Korona jegyében történő nemzetépítés mintájára. A keresztutat Bottyán Zoltán, az MVSZ elnökhelyettese mutatja be a Bozó Béláné előszavával és Nagy Richárd tisztelendő úr gondozásában kiadott füzetecske szövegét is közzétéve.

Bővebben...

Borsos Géza nyílt levele a székely nemzet jogai ügyében

 Borsos Géza, a Székely Nemzeti Tanács alapító alelnöke nyílt levélben fordult annak a tizenhét szervezetnek a vezetőjéhez, akik a magyarországi román kisebbséggel azonos jogokat követeltek a székely nemzet javára. Alább a nyílt levél.

NYÍLT LEVÉL

Bővebben...

1. oldal / 29

Megosztás


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates