Gábor Áron-szobor avatása Bereckben

Bereck   Gábor Áron 0Gábor Áron-szobrot avatnak Bereckben, a hős szabadságharcos szülőházánál 2018. november 17-én, szombaton. A rendezvényre meghívták a Magyarok Világszövetségének elnökét avatóbeszéd mondására.

 

A részletes programot  alább közzétesszük:

 

Bővebben...

Könyv az Arany Vitézségi Éremmel kitüntetett katonáinkról

Arany Vitézség 0Rendhagyó könyv bemutatójára került sor a Károli Gáspár Református Egyetem Dísztermében, 2018. november 14-én. Maruzs Roland alezredes, számos  katonai könyv szerzője, hosszas kutatómunkával összegyűjtötte az első világháború legjelesebb magyar harcosainak névsorát, azokét, akiket az Arany Vitézségi Éremmel tüntettek ki harci cselekményeikért. Az első világháborút lezáró fegyverszünetek 100. évfordulóján ez az könyv jelenti a ma élő magyar nemzedék visszapillantását a nemzet legvitézebb harcosaira. A könyvbemutató rendkívül színvonalas volt, magas rangú vendégekkel és katonazenekarral.

 

Bővebben...

Nk-Trianonról - Akik aláírták: Kárpátia Zenekar

NK Trianon   Kárpátia zenekar 0A Kárpátia Zenekar tagjai (Petrás János, Garamvölgyi Bene Beáta, Egedy Piroska, Szíjártó Zsolt, Galántai Gábor, Bäck Zoltán) is aláírták a Trianon-ellenes indítványunkat. Az aláírásgyűjtő Szabó Ferenc. A Kárpátia Zenekar koncertjein mindig lehet aláírásokat gyűjteni, több száz aláírás összegyűlik egy-egy alkalommal.

 

Bővebben...

Helyreigazítás: Patrubány Miklós előadása 15-én, CSÜTÖRTÖKÖN lesz!

Meghívó 20181115 02018. november 15-én, csütörtökön, este hat órakor kerül sor Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke következő nemzetpolitikai előadására az MVSZ Magyarok Házában (1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3., Bartók-terem), melynek címe: A Trianonról szóló nemzeti konzltáció első kézzelfogható eredménye.

 

Bővebben...

Nk-Trianonról - Országjárás: Békéscsabán történt

NK Trianon   Békéscsaba 0Országjárásba kezdett a Magyarok Világszövetsége és a Trianon Társaság. A Trianon ellen indított nemzeti konzultáció keretében egy hónap alatt bejárják az ország összes megyeszékhelyét, és utcai megmozdulások keretében aláírásokat gyűjtenek, aláírásgyűjtőket toboroznak. A rajt Békéscsabán volt. Az aláírásgyűjtés túl van az első kétszázezer aláíráson.

 

Bővebben...

Nk-Trianonról - Aki aláírta: Meister Éva színművésznő

NK Trianon   Meister Éva 0Meister Éva színművészis aláírta a Trianon-ellenes indítványunkat. Az erdélyi Olthévízen született színművész önálló előadóestjeivel járja hazánkat, Erdély, Felvidék, Délvidék, Kárpátalja, Ausztria, Németország és Svédország városait, falvait.

 

Köszönjük a Trianonról szóló nemzeti konzultációhoz való csatlakozást, és követendő példaként ajánljuk másoknak is.

 

Bővebben...

Nk-Trianonról - Aki aláírta: Dévai Nagy Kamilla Liszt-, Bartók- és Kazinczy-díjas előadóművész

NK Trianon   Dévai Nagy Kamilla 0Dévai Nagy Kamilla Liszt-, Bartók- és Kazinczy–díjas előadóművész is aláírta a Trianon-ellenes indítványunkat. Az aláírásgyűjtő Dr. Novotny László.

 

Köszönjük a Trianonról szóló nemzeti konzultációhoz való csatlakozást, és követendő példaként ajánljuk másoknak is.

Bővebben...

1. oldal / 58

TRIANON98MVSZweb 200


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates