Home

Sajnálatos névcsere

Tegnapi közleményünkben – "Ludányi-Horváth Attila és szélhámos társai..." - Tiltakozik a Koronatanács – sajnálatos hibát követtünk el. Az MVSZ elnökének levelet küldő Berhidai Parragh Imre keresztnevét két helyen is tévesen, Lászlóként írtuk. Mindkét érintettől  – mind Berhidai Parragh Imrétől, mind Parragh Lászlótól –, miként olvasóinktól is elnézést kérünk a bosszantó névcseréért.

Bővebben...

"Ludányi-Horváth Attila és szélhámos társai..." - Tiltakozik a Koronatanács

  Az „Apostoli Magyar Királyság”, annak „Koronatanácsa”, valamint „külügyminisztere” idén Trianon napján vált országosan hírhedté, amikor is Csíksomlyón, Budapesten és Versailles-ban kihirdette, hogy mostantól kezdve Trianon napja többé nem gyásznap, mert – Ujjongjatok magyarok! – a trianoni béke (1920. június 4.) semmis, a párizsi béke ()1947. február 10.) semmis, és Magyarország ismét apostoli királyság!!?? Hirdették ezt egy olyan „államközi konferencia” nevében, amelyen egyetlen állam sem képviseltette magát. Sajnos sok jóhiszemű magyar bedőlt ennek a szélhámosságnak, és tízezrével látogatták a HUN TV által közvetített megnyilvánulásaikat. Amióta sajtószolgálatunk közzétette az „Apostoli Magyar Királyság” „külügyminiszterének” megdöbbentő cselszövését Versailles-ban, az összmagyar Trianon-ellenes megmozduláson, azóta a kijózanodás jelei tapasztalhatók. Megszólalt a Koronatanács nevű, bejegyzett egyesület elnöke, Berhidai Parragh László, aki „teljes mértékben elhatárolódik az „Apostoli Magyar Királyság“ és a „Magyar Királyi Koronatanács,“ ill. „Koronatanács“ megnevezés alatt tevékenykedő önkényes emberhalmaztól”. Alább, hozzájárulásával közzétesszük levelét.

Bővebben...

Petőfiért! - Jogerősen elutasították Kéri Edit alaptalan plágiumvádját

  A Fővárosi Ítélőtábla 2017. májusban  meghozott és a napokban kézbesített ítéletében jogerősen elutasította Kéri Edit keresetét, amelyben plágiummal vádolta a Magyarok Világszövetségét. Miért támadja Kéri Edit a Magyarok Világszövetségét?

Bővebben...

Pálfi Panna jótékonysági hangversenye a pusztinai Magyar Ház Egyesület javára

  2017. június 23-án, pénteken, 20 órakor kerül sor Pálfi Panna operaénekes jótékonysági hangversenyére a pusztinai Magyar Ház Egyesület javára az MVSZ Magyarok Házában (1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.), a Magyar Csodaszarvas Egyesület szervezésében. Fővédnök: Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke.

Bővebben...

Trianon-97 - Csellel és szószegéssel: az "Apostoli Magyar Királyság" provokációja Versailles-ban

  Futóbolondokkal nem szabad foglalkozni – tanítja egy régi bölcsesség. A csalárd szószegőt, a szélhámost azonban akkor sem szabad futni hagyni, ha parancsot teljesít. „Magyar Apostoli Királyság”, „Koronatanács”, „külügyminiszter” – ezek a képződmények hatalmas diverzióval zavarták meg Trianon 97. évfordulóját. Jutott  akciójukból Csíksomlyóra, Budapesten a Hősök terére, és Versailles-ba is, a Trianon-ellenes összmagyar megmozdulásra, a HUN TV széleskörű támogatásával. Nem kevesebbet hirdettek ki, minthogy egy államközi politikai konferencia, amelyet idén, 2017. március 3-4-én Fehérvárcsurgón, Magyarország jelenlegi párizsi nagykövetének, Károlyi Györgynek kastélyában tartottak meg, a nagykövet feleségének védnöksége mellett, megállapította volna, és kimondta volna, hogy mind az első világháborút lezáró trianoni béke (1920. június 4.), mind a második világháborút lezáró párizsi béke (1947. február 10.) semmis! Ennek következtében a világ magyarságának Trianon napján nem gyászolnia, hanem ünnepelnie kell, hiszen  új magyar kezdet van – hirdették!!!??? A megannyi helyszínen és az interneten világgá kürtölt üzenetből egyetlen részlet maradt ki, mégpedig az, hogy azon a bizonyos fehérvárcsurgói felülvizsgálati konferencián egyetlen állam képviseltette magát: a „Magyar Apostoli Királyság”, annak „Koronatanácsa” és „külügyminisztere”. És terjesztették Trianon-napi üzenetüket minden eszközzel, ha kell csellel és szószegéssel, miként az Versailles-ban történt. Az ottani esetről Bottyán Zoltán, az MVSZ elnökhelyettese, a Versailles-i megmozdulás politikai felelőse tájékoztatott.

 

Bővebben...

1. oldal / 40

Megosztás


Az MVSZ erkölcsi alapja
Az MVSZ erkölcsi alapja
europa A magyar kérdés rendezése
nem tűr halasztást

Keresünk százezer magyar embert!

Adakozók:  590
Országok:  17  
Települések: 191  
Alakítók:  72
Összesen: (2012.04.26) 8669908 Ft

Közösségek önkormányzása az egyéni és kollektív jogok érvényesítéséreAz MVSZ erkölcsi alapja

Free business joomla templates